Skip to main content
NyheterTour News

Biljetter Lund 21-22 Augusti

Biljetter till Lund

Nu släpper vi biljetterna till Lund. Tävlingen som spelas i Sparbanken Skåne Arena redan 21-22 augusti kommer bli den tredje deltävlingen av touren efter våra två första stopp i Båstad och Helsingborg. Biljetterna hittar man via hemsidan under biljetter på förstasidan.

Antalet platser är begränsat fortsatt men vi hoppas såklart kunna bjuda publiken på stor underhållning. En nyhet till tävlingen är att vi utökar damklassen till sex lag och man spelar precis som herrarna ett mindre gruppspel innan semifinaler och final.

Biljetterna hittar du här:
https://lugihandboll.ebiljett.nu/List/TagList?tagId=2

Biljettpriser:

  • Centercourt Dag 1: 279:-
  • Centercourt Dag 2: 279:-
  • Bana 1, Dag 1: 129:-
  • Bana 1, Dag 2: 99:-

Spelschema

Fullständigt spelschema finns under turneringen på hemsidan.

Covid-19

Med hänsyn till de fortsatta restriktionerna och den pågående pandemin måste vi tyvärr begränsa besökarantalet. Social distansering gäller fortsatt och sällskap får maximalt vara åtta personer. Vi har vidtagit åtgärder och följer de riktlinjer som regeringen och folkhälsomyndigheten förordar. Det innebär att vi bland annat kommer ha separat ingångar och att det inte är möjligt att röra sig mellan olika sektioner.

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Kristianstad
Nu finns biljetter att köpa till Euro Finans Invitational den 30-31 oktober på Kristianstad Arena.

Barn
Samtlig publik på arenan har med biljetten en anvisad plats. Barn som är så små att de sitter i knäet på föräldern behöver ingen egen anvisad plats i enlighet med restriktionerna.

Köp dina biljetter här

2 dagars biljett 30-31 oktober
Biljetter lördag 30 oktober
Biljetter söndag 31 oktober

Förhandsinformation för kommande tävlingar