Skip to main content
Nyheter

Vill du vara funktionär?

Vill du vara funktionär

Nu söker vi funktionärer till vår tävling i Båstad under Padelveckan. Padelveckan sker vecka 30 och inleds med Euro Finans Invitational 27-28 juli. 

Varmt välkommen att söka som funktionär till Euro finans Invitational Båstad. Tävlingen är en del av Euro Finans Invitational Tour’21 där Sverige-eliten gör upp i par med spanska världsspelare och supertalanger. Som funktionär får du en unik möjlighet att vara del av evenemanget och på nära håll följa tävlingarna och spelarna.

Att tävlingen dessutom sammanfaller med padelveckan i Båstad gör bara upplevelsen ännu häftigare. Efterföljande Euro Finans Invitational spelas America vs Europe där de bästa spelarna från Sydamerika och Europa tävlar i en lagtävling om vilken kontinent som just nu regerar padelvärlden.

Som om inte det var nog att vara med i arrangemanget runt Sveriges största padelsatsning hittills så får du som funktionär också möjligheten att träffa nya vänner och likasinnade. Kanske en ny padelpartner eller en vän för livet?

Är du den vi söker efter?

Ansökan och Ersättning

Ansökningstiden är öppen till 10 juli och därefter kommer du få besked inom en vecka om du har fått en plats och isåfall vilken funktion. Varmt välkommen att söka!

Skicka ett mail till volontar@eurofinansinvitational.se

Ersättning:

Förutom att få vara del av padelveckan och uppleva spelare i världsklass tillsammans med vår svenska elit så har du tillgång till funktionärsloungen och bjuds på både fika och lunch. Alla funktionärer utrustas med kläder från Pelle P som ni behåller efter tävlingarna.

Vi önskar svar på följande i ansökan:
– Namn/Ålder/Kön
– Storlek i T-shirt/Shorts/Byxor/Kjol
– Tidigare erfarenhet:

(Har du tidigare arbetat under arrangemang eller har någon specifik erfarenhet och kunskap? Finns det specifika roller du skulle vara intresserad av?)

Skicka ansökan till volontar@eurofinansinvitational.se

För mer information eller frågor

Alexandra Åström
Event Manager
alexandra@eurofinansinvitational.se
0732-55 17 92

 

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.