Skip to main content
AnnouncementsNyheter

Vill du vara funktionär?

By 20/09/2021november 19th, 2021No Comments

Vill du vara funktionär?

Nu söker vi funktionärer till vår fjärde deltävling i Kristianstad 30-31 oktober.

 

Varmt välkommen att söka som funktionär till Euro finans Invitational Kristianstad. Tävlingen är en del av Euro Finans Invitational Tour’21 där Sverige-eliten gör upp i par med spanska världsspelare och supertalanger.

Som funktionär till Euro Finans Invitational är du en viktig del av tävlingarnas framgång. Du är ansiktet utåt och får möjlighet att välkomna publik, press, spelare och partners till arenan. Tillsammans med organisationen bildar vi ett team med glädje, stolthet och sammanhållning som ledord.

Som funktionär får du en unik möjlighet att vara del av evenemanget och på nära håll följa tävlingarna och spelarna.

Som funktionär får du också möjligheten att träffa nya vänner och likasinnade. Kanske en ny padelpartner eller en vän för livet?

De olika funktionerna som vi söker:

Entrévärd

Du är en av de första personerna våra besökare möter på väg in på arenaområdet. Vi vill att du är representativ och har ett vänligt bemötande samtidigt som att du kan stå emot publiktryck. Du står vid entréerna och scannar biljetterna, har koll på de som går ut och hjälper besökare med eventuella frågor. Det kan ibland vara högt tempo i entrén så det är viktigt att du är effektiv samt tydlig i din kommunikation med besökarna.

Ålder minst är 18 år.

Läktarvärd

Din uppgift är att se till så våra besökare hittar sin plats på läktaren. Du får svara på många frågor och ansvarar för att miljön är trivsam på läktaren. Egenskaper vi värdesätter är att man är flexibel, pigg och glad samt gillar att ta hand om människor. Du kommer stå på olika ställen runt läktaren och släpper in och ut gästerna före, under och efter match.

Ålder minst 16 år.

Playersvärd/värdinna

Player’s Lounge är ett avgränsat område där spelarna håller till när de är på arenan. Här kan spelarna, äta, ladda inför match och koppla av efter sina matcher. Positionen i Player’s Lounge handlar främst om att ge spelarna och dess coacher en trevlig närvaro på arenan och en service av yttersta världsklass. Player ́s lounge är öppet från tidig morgon tills sista matchen är slutspelad.

Följande egenskaper är bra om du vill arbeta i Player’s Lounge:
– Vi ser gärna att du är minst 21 år gammal och har vana av att arbeta med service.
– Positionen kräver att du är stresstålig och handlingskraftig. Du kommer ibland hamna i stressiga situationer där det krävs att du kan hålla huvudet kallt och handla därefter med en fortsatt mycket hög servicegrad.
– Det är viktigt att kunna konversera obehindrat på engelska.

Vi söker också bollkallar!

Är du den vi söker efter?

Ansökan:

Ansökningstiden är öppen till 18 oktober och därefter kommer du få besked om du har fått en plats och isåfall vilken funktion.

Varmt välkommen att söka!
Skicka ett mail till volontar@eurofinansinvitational.se

Ersättning:

Förutom att få vara del av Teamet till Euro Finans Invitational och uppleva spelare i världsklass tillsammans med vår svenska elit så har du tillgång till funktionärsloungen och bjuds på både fika och lunch. Alla
funktionärer utrustas med kläder från Pelle P som ni behåller efter tävlingarna.

Vi önskar svar på följande i ansökan:

– Namn/Ålder/Kön
– Storlek i Polo tröja
– Tidigare erfarenhet:
(Finns det specifika roller du skulle vara intresserad av?)

Skicka ansökan till volontar@eurofinansinvitational.se

För mer information eller frågor
Alexandra Åström
Operation Manager
alexandra@eurofinansinvitational.se
0732-55 17 92

 

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.