Skip to main content
AnnouncementsNyheterTour News

Ser du också fram emot Euro Finans Invitational 2022?

Ser du också fram emot Euro Finans Invitational 2022?

Euro Finans Invitational – touren som bidrar till att utveckla svensk Padel. Touren mixar par med svenska eliten från både dam och herr tillsammans med spanska stjärnspelare. Med en oväntad blandning av spelare bjuds publiken på en show man sent glömmer, med spektakulära bollar på allra högsta nivå i en mix av bandejas, viboras och overhead smashkickar ut ur buren.

Ambitionen med touren att bidra till svensk Padel kvarstår. Att ge svenska spelaren möjligheten att utvecklas, skapa internationella kontakter med spelare man aldrig skulle spelat med annars. För svenska spelarna kanske en framtida partner på världsturné eller en träningsvän som man håller kontakten med. Vem vet?

Låt oss ena padelvärlden och få en fantastisk upplevelse tillsammans! Och att ge publiken en upplevelse att kunna se morgondagens stjärnor #thenextlevel på samma bana i Sverige.

Förra årets tourspel bjöd på nu topprankade WPT spelare som Arturo Coello, Tamara Icardo, Miguel Yanguas, Lucas Campagnolo och Ariadna Cañellas, något helt unikt för touren.Vem ser vi på banan i årets tour som står i WPT final om något år? 

2022 är en nystart för touren. Med ny organisation, nya medarbetare och ett helt nytt format på touren skapas ett event där alla kommer att vara delaktiga. Publik, spelare och partners kommer tillsammans att bidra på varje deltävling med aktiviteter både på och utanför banan för att skapa en riktig padelfest.

Säg hej till oss i Euro Finans Invitational!

Vilka är det som kommer ta Euro Finans Invitational till nästa nivå?

Patrik Bengtsson, anställd sedan början av året, kommer att ansvara för touren och dess verksamhet, struktur, organisation, utveckling, samarbeten och partnerskap är något han har lång erfarenhet av. Med ett förflutet inom näringslivet och sportverksamheter, från början inom ICA och senast som klubbchef för den framgångsrika handbollsklubben i Lund, LUGI Handboll kommer Patrik att säkerställa fortsatt drift och att tourens mål uppfylls.

”När jag tillfrågades var det inte ett svårt beslut, hur ofta får man en sån chans. Att få jobba med padel som är en otroligt spännande sport under utveckling kändes det självklart. Och att få driva Sveriges ledande tour och utveckla den potential touren har ser jag som en hedersam uppgift då sporten ligger mig varmt om hjärtat. Och att tillsammans med Euro Finans och olika intressenter kunna bidra till att vi i Sverige får fram svenska spelare till världsledande tourer känns oerhört inspirerande. Jag ser oerhört mycket fram emot att tillsammans med mina härliga kolleger dra igång säsongen.”

Förutom Patrik som naturligtvis inte arbetar ensam med touren på långa vägar, kommer Therese Persson och Nathalie Jarlskog bistå i sina respektive roller. Förutom dessa tre handplockas det dessutom in spetskompetens för de olika momenten för att kunna genomföra och säkerställa en professionell leverans av touren.

Therese Persson som tidigare arbetat som Business Expert för Apple kommer att få ett stort helhetsansvar för touren tillsammans med Patrik. Med Therese tidigare erfarenhet från touren förra säsongen tar hon med sig värdefull kunskap för att säkerställa professionell hantering och utveckling av touren, nu med ett större ansvar.

”Jag ser fram emot året väldigt mycket, ska bli så kul att få ägna tiden till något så kul som padel och dessutom med ett grymt gäng. Vi har höga ambitioner och nu ser jag fram emot att genomföra de.” säger Therese Persson, Marketing and Operations manager för touren.

Nathalie Jarlskog som tidigare arbetat på Euro Finans AB med kundrelationer har nu valt att följa med på utvecklingsresan av Euro Finans Invitationals där hon kommer att ansvara för tourens digitala kommunikation.

”Äntligen skall jag få kombinera det jag brinner för mest, padel och digital kommunikation. Jag ser fram emot resan att utveckla touren tillsammans med mina kollegor och allt spännande som tillkommer.” säger Nathalie Jarlskog, Social Media manager.

Organisationen är etablerad och vi ser oerhört mycket fram emot vad vi tillsammans med hela spelare, partners och hela svenska padelpubliken kan åstadkomma detta året!

Håll utkik på vår hemsida för datum och ort när Euro Finans Invitational är i närheten av just dig! Vi ses i en arena nära dig!

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.