Skip to main content
AnnouncementsNyheterTour News

Patrik Bengtsson ny vd för NPT Challenger AB from 2022.

Patrik Bengtsson ny vd för NPT Challenger AB from 2022.

Bolaget NPT Challenger AB som driver Euro Finans Invitational genomför vd-succession vid årsskiftet 2021/2022 då Patrik Bengtsson blir ny vd. Patrik tar över en verksamhet som framgångsrikt genomfört den nyetablerade padeltouren EFI det senaste året som gjort viktiga framsteg för padelsverige trots utmaningarna med en uppstart i pandemitider

 

Patrik Bengtsson börjar sin anställning den 3 januari 2022 och tillträder rollen som vd direkt. Han kommer senast från LUGI Handboll där han varit klubbchef sedan 2016 med ett verksamhetsansvar för hela klubben. Patrik har mångårig erfarenhet från sportverksamheter, föreningsliv och företagsorganisationer.

 

– Euro Finans Invitational är en redan framgångsrik tour som jag naturligtvis följt med spänning under detta år. Jag ser mycket fram emot att få leda och utveckla touren vidare under 2022 mot fortsatta framgångar, skapa värden för spelarna, våra partners och alla som älskar padel i allmänhet. Men framförallt att få möta alla medarbetare som gjort touren möjlig och så framgångsrik, säger Patrik Bengtsson.

 

Patrik Bengtsson efterträder Reza Deheshjoo som kvarstår i rollen som styrelseledamot och delägare i bolaget. Reza har i sin roll lett arbetet med touren och utvecklat den till vad den är idag på ett framgångsrikt sätt. Konceptet med mixen av svenska stjärnor tillsammans och spanska spelare har blivit en succé och är ett uppskattat inslag hos både spelare och publik.

 

– Jag är väldigt nöjd med att vi har knutit till oss Patrik Bengtsson som ny vd för NPT Challenger AB. Med honom får vi ytterligare kompetens inom idrott och event. Styrelsen har fullt förtroende för att han kommer genomföra fantastiska tävlingar och event under kommande år. Samt fortsätta utveckla Euro Finans Invitational tillsammans med våra svenska och spanska spelare, säger Christer Hansson styrelseordförande i NPT Challenger AB.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christer Hansson, Styrelseordförande NPT Challenger AB, +46 705 18 51 91

Patrik Bengtsson, nytillträdande vd, +46 70 555 3 666

Reza Deheshjoo, avgående vd, +46 739 64 46 38

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.