Skip to main content
AnnouncementsNyheterTour News

Padel-Television förvärvar exklusiva sändningsrättigheter för Euro Finans Invitational (EFI)

By 28/10/2021november 19th, 2021No Comments

Exklusiva sändningsrättigheter för Euro Finans Invitational (EFI)

 

Euro Finans och Padel-Television har nått en principöverenskommelse om exklusiva sändningsrättigheter för Euro Finans Invitational 2022.
Redan nu sänder Padel-Television från tävlingarna i Kristianstad, 30-31 oktober.  

Euro Finans, en av pionjärerna för svensk padel, anordnar sedan februari i år Euro Finans Invitational – en padeltour där de bästa svenska spelarna får spela ihop med unga, högt rankade WPT-spelare.

EFI har bjudit på strålande padel och Reza (Tournament Director) har visat ypperlig fingertoppskänsla i att hitta kommande spanska stjärnor, till exempel Arturo Coello och Tamara Icardo som redan nu gjort succé. Vi kommer göra vårt yttersta för att göra sändningarna av touren ännu bättre framöver, säger Johannes Thomhave, VD för Padel-Television.

Padel-Television bildades i år men har redan hunnit med att sända SPT, EM från Marbella, America vs. Europe, FIP Gold, juniortävlingar och landskamper. Sedan tidigare står det klart att man i november kommer sända kvalet från WPT för första gången i tävlingens historia. Affärsidén är att höja sändningskvaliteten genom fler kameror, riktig scoreboard, kommentatorer och studio.

– Euro Finans hade ett fint samarbete med Padel-Television i Båstad i somras när vi arrangerade första upplagan av kommande klassikern America vs. Europe som de producerade och sände ut till världen på flera språk.

Med Padel-Television höjer vi kvaliteten på våra sändningar ytterligare och det förtjänar vår tour, säger Reza Deheshjoo, Tournament Director för Euro Finans Invitational.

Euro Finans Invitational sänds exklusivt Padel-Television från och med lördagen och söndagens tävlingar i Kristianstad. Alla matcher kommer dessutom alltid att finnas kvar på Padel-Television att se i efterhand.

Bra padel förtjänar bra sändningar, avslutar Reza Deheshjoo och Johannes Thomhave.

För mer information Reza Dehesjoo, Tournament Director EFI +46 739 64 46 38 Johannes Thomhave, VD Padel-Television +46 706 03 00 66

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.