Skip to main content
AnnouncementsNyheter

Nu fyller vi läktarna i Båstad – Biljettsläpp 6 juli 12.00

Nu fyller vi läktarna i Båstad – Biljettsläpp 6 juli 12.00

Nya biljetter till padelveckan och tävlingarna America vs Europe & Euro Finans Invitational Båstad släpps redan imorgon tisdag 6 juli – 12.00. I och med de lättade restriktionerna kan vi nu ta emot ännu fler under årets padelfest.

De tidigare restriktionerna begränsade publikantalet till 500 personer och biljetterna sålde slut på bara 10 minuter. Nu släpper vi ytterligare biljetter med start imorgon tisdag 6 juli. Biljetterna säljs via Ticketmaster och kommer vara tillgängliga från 12.00.

”Intresset har varit enormt och trycket på biljetter är galet. Vi önskar vi kunde släppa in allt och alla och det är otroligt kul att padelintresset i Sverige nått dessa höjder. Att kunna anordna ytterligare en Padelvecka i Båstad mitt i sommaren är en dröm och vi är väldigt glada att åtminstone kunna öppna upp ytterligare” – Reza Deheshjoo, Tournament Director, Euro Finans Invitational & America vs Europe

Trots att publiktaket höjts till 3000 kommer vi med rådande restriktioner om social distansering tyvärr vara begränsade i antalet biljetter som finns tillgängliga. Vi följer utvecklingen och släpper upp nya biljetter löpande. 

De biljetter som kommer finnas tillgängliga är veckobiljetter om 5 dagar för båda tävlingarna samt 2 dagarspass till Euro Finans Invitational. 

”Det är en klurig situation och vi förhåller oss till de riktlinjer och restriktioner myndigheterna har satt upp. Vi bevakar situationen konstant och vill så klart göra det möjligt för så många som möjligt att besöka padelveckan. Det kommer vara en folkfest och ett padelevent i världsklass och så fort vi har möjligheten kommer vi tillgängliggöra fler biljetter” – Gustaf Straht, Kommunikationsansvarig

För mer information om eventuella kommande biljettsläpp så rekommenderar vi att man anmäler sitt intresse för biljetter på www.americavseurope.se och via eurofinansinvitational.se. Vi rekommenderar också att man följer uppdateringarna via båda hemsidorna och genom sociala medier. 

För mer information och kontakt maila info@eurofinansinvitational.se eller info@americavseurope.se.

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.