Skip to main content
AnnouncementsNyheter

Sista biljettsläppet 14 juli, 13.00

Nu släpper vi dagspassen!

Efterfrågan på dagspass har varit stor och nu släpper vi de sista platserna till padelveckan. Från och med Onsdag 13.00 finns biljetterna till Padelveckan, Euro Finans Invitational & America vs Europe tillgängliga på Ticketmaster. 

Efter förra veckans biljettsläpp har efterfrågan på dagspass varit enorm. Därför har vi valt att släppa ytterligare biljetter i form av dagspass. Från och med onsdag 13.00 finns det möjlighet att köpa dagspass för hela padelveckan. Både för Euro Finans Invitational & America vs Europe.

– Tisdag & Onsdag, Euro Finans Invitational – 299:-
– Torsdag, Fredag & Lördag, America vs Europe – 499:-
– Veckopass – 1995:-

Ticketmaster:
Biljetter till Euro Finans Invitational
Biljetter till America vs Europe
Veckopass

Restriktioner
Regeringens nya besked om nya lättnader i restriktionerna kan innebära att vi släpper ytterligare biljetter men vi undersöker fortfarande möjligheterna och för diskussioner med länsstyrelsen. Tillsvidare efterlever vi de tidigare reglerna och vidtar åtgärder för att skapa en trygg miljö. Samtliga biljetter är fortsatt kopplade till en numrerad plats för att undvika eventuell smittspridning.

Vänligen
Padelveckan
America vs Europe & Euro Finans Invitational

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Båstad
Biljetterna till Båstad säljs hos Ticketmaster. För att boka, följ länken till Ticketmaster.

Regnpolicy: Vid spel i mer än en sammanlagd timme, eller vid slutspelad match, under en och samma dag – eller session för dagar med dag– och kvällssession – återbetalas ej biljetter. Tävlingens Domare avgör hur länge spelet pågått. Vid regnavbrott aviseras fortsatt spel från högtalarna vid Centercourten som regel minst 15 minuter för spelstart. Vid återbetalning återbetalas biljetten i sin helhet minus serviceavgift. Mer information finns att hitta på hemsidan vid sådant skeende.

Barn: Samtlig publik på arenan har med biljetten en anvisad plats. Barn som är så små att de sitter i knäet på föräldern behöver ingen egen anvisad plats i enlighet med restriktionerna.

Förhands information för kommande tävlingar