Skip to main content
AnnouncementsNyheter

Sista biljettsläppet 14 juli, 13.00

Nu släpper vi dagspassen!

Efterfrågan på dagspass har varit stor och nu släpper vi de sista platserna till padelveckan. Från och med Onsdag 13.00 finns biljetterna till Padelveckan, Euro Finans Invitational & America vs Europe tillgängliga på Ticketmaster. 

Efter förra veckans biljettsläpp har efterfrågan på dagspass varit enorm. Därför har vi valt att släppa ytterligare biljetter i form av dagspass. Från och med onsdag 13.00 finns det möjlighet att köpa dagspass för hela padelveckan. Både för Euro Finans Invitational & America vs Europe.

– Tisdag & Onsdag, Euro Finans Invitational – 299:-
– Torsdag, Fredag & Lördag, America vs Europe – 499:-
– Veckopass – 1995:-

Ticketmaster:
Biljetter till Euro Finans Invitational
Biljetter till America vs Europe
Veckopass

Restriktioner
Regeringens nya besked om nya lättnader i restriktionerna kan innebära att vi släpper ytterligare biljetter men vi undersöker fortfarande möjligheterna och för diskussioner med länsstyrelsen. Tillsvidare efterlever vi de tidigare reglerna och vidtar åtgärder för att skapa en trygg miljö. Samtliga biljetter är fortsatt kopplade till en numrerad plats för att undvika eventuell smittspridning.

Vänligen
Padelveckan
America vs Europe & Euro Finans Invitational

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.