Skip to main content
Nyheter

Melania Merino Saez ersätter Claudia Jensen i Helsingborg

Melania Merino Saez ersätter Claudia Jensen

Underbarnet Claudia Jensen som under touren kommer spela med Amanda Girdo har fått förhinder till första deltävlingen. Ersätter gör istället Melania Merino Saez.

Melania Merino Saez, 22 år är idag rankad på 49 plats i världen och är en spelare som regelbundet når huvudturneringarna. Hon ersätter Claudia Jensen och kommer därmed spela tävlingen i Helsingborg tillsammans med Amanda Girdo. 

– Det är såklart tråkigt att Claudia inte kan vara med den här gången, men jag är väldigt glad att Melania kan ersätta henne. Jag är helt övertygad om att vi kommer göra en riktigt bra tävling och vi satsar självklart på seger, Amanda Girdo.

 

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Båstad
Biljetterna till Båstad säljs hos Ticketmaster. För att boka, följ länken till Ticketmaster.

Förköp
Vi släpper löpande biljetter till våra tävlingar. Beroende på rådande restriktioner vet vi inte exakt hur många vi kommer kunna släppa in. För att få förhandsinformation och möjlighet att köpa biljetter före alla andra, anmäl er till vårt utskick.