Skip to main content
AnnouncementsNyheter

Lucas Campagnolo till touren

Lucas Campagnolo ansluter till touren

Brasilianske stjärnan Lucas Campagnolo, som i flera år varit ett aktat namn på World Padel Tour ansluter till touren och ersätter Ivan Ramírez som partner till Pablo Figueroa.

 

Campagnolo, som i flera år bildat par med namnen Lucas Bergamini på World Padel Tour har i flera år varit ett välkänt namn precis utanför den absoluta eliten. Nu ansluter han till Euro Finans Invitational Tour’21 och blir Pablo Figueroas nya partner.

Campagnolo ersätter därmed Ivan Ramírez och planen är att han och Pablo kommer spela återstoden av tävlingarna tillsammans. Redan till tävlingen i Lund 21-22 augusti kommer Campagnolo vara på plats och bjuda publiken stor underhållning.

Förändringen kommer efter att Pablo Figueroa och Ivan Ramírez båda känt att man riktigt hittat rätt tillsammans och när Campagnolo själv uttryckte sitt önskemål om att att vara del av touren var bytet möjligt.

Campagnolo meddelar att han hört väldigt gott om touren och svensk padel. Han ser fram emot möjligheten att tävla i internationellt och visa upp sig för den svenska publiken.

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.