Skip to main content
Nyheter

Andreas Pålsson blir expert under Euro Finans Invitational

Andreas Pålsson blir expert under Euro Finans Invitational

En av Sveriges bästa padelspelare genom tiderna och pionjär internationellt kommer vägleda tittarna under Euro Finans Invitational. Som parhäst till Jesper Hussfelt kommer Andreas agera expert och bjuda tittarna på djupare analyser.
 

Andreas Pålsson är en av Sveriges mest meriterade padelsspelare och har både SM-guld och fem stora mästerskap med landslaget. Nu blir han expert bredvid Jesper Hussfelt under sändningarna av Euro Finans Invitational. 

– Vårt mål har hela tiden varit att lyfta svensk padel till en ny nivå, med Andreas som expert är vi säkra på att han kommer kunna leverera analyser och insikter som få andra kan. Den erfarenhet och kunskap Andreas besitter är det knappt någon som kan matcha och vi är väldigt glada att han ville ta sig an den här utmaningen. Reza Deheshjoo, Tour Director.

Andreas roll blir som expert under själva matcherna och han kommer också finnas med i studion där han och Jesper Hussfelt tillsammans med spelare och inbjudna gäster kommer gå igenom matcherna både före och efter. 

– Självklart är det jättekul att få möjligheten att vara med i det här sammanhanget. Jag har egentligen ingen vana av att göra TV men med Jespers hjälp och mina erfarenheter hoppas jag kunna ge publiken ännu lite djupare förståelse för sporten. Andreas Pålsson. 

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Båstad
Biljetterna till Båstad säljs hos Ticketmaster. För att boka, följ länken till Ticketmaster.

Förköp
Vi släpper löpande biljetter till våra tävlingar. Beroende på rådande restriktioner vet vi inte exakt hur många vi kommer kunna släppa in. För att få förhandsinformation och möjlighet att köpa biljetter före alla andra, anmäl er till vårt utskick.