Skip to main content
AnnouncementsNyheter

John Larsson utgår, Anton Andersson ersätter

John Larsson utgår, Anton Andersson ersätter

På grund av skada tvingas John Larsson avstå andra deltävlingen av Euro Finans Invitational i Båstad. Ersätter John gör Anton Andersson som därmed får chansen att bilda en elektrisk duo med Arturo Coello

John hade planerat att spela Euro Finans Invitational i Båstad men en efterhängsen skada tvingar honom till vila. John som skulle spelat med Arturo Coello precis som under tävlingen i Helsingborg tvingas därför kasta in handduken och ersätts alltså av Anton Andersson. Anton som normalt spelar backhand är en aggressiv och offensiv spelare med fysiken och smashen som sina styrkor. 

Vi gillar verkligen Anton. Det är en fantastisk spelare med en otrolig höjd i sitt spel och en förståelse för spelet som gör att han kommer smälta perfekt in. Det är såklart riktigt kul att få med Anton och vi är spända på vad han kan åstadkomma tillsammans med Arturo. – Reza Deheshjoo, Tournament Director

Tillsammans med Arturo Coello kommer paret bli en riktig utmaning för de andra lagen. Anton som bor i närheten tvekade inte när frågan uppstod:

Jättekul verkligen att få chansen här. Jag var nere i Helsingborg och värmde upp med grabbarna dagen innan och det är klart man ville va med när man såg inramningen. Jag hade ju garanterat åkt upp och kikat i normalfallet, men det är klart det är roligare att vara med och spela! – Anton Andersson. 

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Kristianstad
Nu finns biljetter att köpa till Euro Finans Invitational den 30-31 oktober på Kristianstad Arena.

Barn
Samtlig publik på arenan har med biljetten en anvisad plats. Barn som är så små att de sitter i knäet på föräldern behöver ingen egen anvisad plats i enlighet med restriktionerna.

Köp dina biljetter här

2 dagars biljett 30-31 oktober
Biljetter lördag 30 oktober
Biljetter söndag 31 oktober

Förhandsinformation för kommande tävlingar