Skip to main content
AnnouncementsNyheterPartners

Helsingborg Padel blir huvudpartner till Euro Finans Invitational

Helsingborg Padel blir huvudpartner till Euro Finans Invitational

Storsatsande padelklubben Helsingborg Padel har varit med i planeringen av touren och blir nu också huvudsponsor till tävlingarna. Målet för klubben är att ta svensk padel till nästa nivå.
 

Helsingborg Padel har sedan starten satsat rejält på att lyfta svensk padel och det är ingen slump att det ofta är på klubben i Helsingborg man ofta ser både svenska elitspelare träna och tävla. Man har flertalet gånger lockat spelare av yttersta världsklass och bjudit padelentusiaster på några riktiga  guldkorn.

Man har länge varit i ett nära samarbete med touren och man väljer även att stötta Euro Finans Invitational och hoppas att touren ska ge spelarna en ny spännande utmaning och publiken en helt ny upplevelse av padelsporten.

– Vårt mål har hela tiden varit att utveckla padeln och vi är jättestolta över att vara del av touren. Vi älskar sporten och har i vår satsning hela tiden försökt hitta nya vägar för padeln att ta nästa steg och inte nöja oss. Att vara med i Touren har varit en självklarhet och vi är väldigt exalterade över att se att den snart drar igång, Daniel Hansson, Helsingborg Padel. 

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Båstad
Biljetterna till Båstad säljs hos Ticketmaster. För att boka, följ länken till Ticketmaster.

Förköp
Vi släpper löpande biljetter till våra tävlingar. Beroende på rådande restriktioner vet vi inte exakt hur många vi kommer kunna släppa in. För att få förhandsinformation och möjlighet att köpa biljetter före alla andra, anmäl er till vårt utskick.