Skip to main content
AnnouncementsNyheterTour News

Euro Finans Invitational – vad händer i framtiden?

Euro Finans Invitational – vad händer i framtiden?

2023 har precis startat och vi blickar tillbaka på en väldigt turbulent padelsäsong. Olika världstourer som startar upp och konkurrerar med varandra, världstourer som stämmer varandra och även spelare. Vi kan för vår del bara konstatera att det var rätt beslut att ställa in touren 2022 på grund av den otillgänglighet i kalendern det innebar för oss att kunna få stjärnspelare att delta i Euro Finans Invitational.

EFI vill passa på att tacka alla involverade, organisation, partners, spelare med flera berörda för den förståelse ni haft och för den goda samarbetsvilja som funnits för att lösa alla de utmaningar vi tillsammans ställdes inför när vi tvingades ställa in EFI 2022.

Ett stort tack, det betyder oerhört mycket!

 

Euro Finans Invitational i framtiden?

Vi får väldigt många frågor kring EFI’s fortsatta existens och om vi inte skulle kunna genomföra touren trots det som händer i den internationella padelvärlden. Som det är nu med tre världstourer som slåss om spelarna. Så nej, det kommer inte att finnas tillräckligt med lediga speldatum i kalendern.

Men vi har dock inte gett upp. Kanske kan framtiden möjliggöra för en Mastertävling i Sverige för damer med inbjudna världsstjärnor eller kanske en talangtävling med världens bästa ungdomar som skulle kunna spela med svenska talanger i olika ungdomsklasser – morgondagens stjärnor!

Som det är nu avvaktar vi och får helt enkelt se vad WPT, Premier Padel och A1 kommer fram till gällande både herr- och dampadeln under 2023.

Väl mött!

/Patrik Bengtsson – Euro Finans Invitational

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.