Skip to main content
AnnouncementsNyheterTour News

Den femte deltävlingen av Euro Finans Invitational i Borås

Den femte deltävlingen av Euro Finans Invitational i Borås

Till helgen spelas den femte deltävlingen av Euro Finans Invitational i anrika Boråshallen. Samtliga svenskar kommer till start förutom Tea Hylander som är sjuk och ersätts av Matilda Hamlin. På damsidan får vi se Lorena Rufo tillsammans med just Hamlin. Lorena är rankad 22:a i världen och en väletablerad huvudturneringsspelare trots hennes ringa ålder.

Amanda Girdo fortsätter tillsammans med Nela Brito och vid vinst kan de titulera sig Euro Finans Invitationals totala segrare. De uppvaktas av Ajla Behram och Martinez Aracelli som ligger på andra plats.

Bland herrarna får vi se Martin Adornino, Daniel Windahls argentinska partner i WPT. De tillsammans har skördat stora framgångar i pre-previa samt previa och Martin har spelat en viktig roll i att vi numera har en svensk herrspelare bland de 100 bästa i världen. Vi får se hur Daniel klarar sig utan Yanguas som är i México och spelar WPT.

John Larsson som varit långtidsskadad är tillbaka och kommer att spela med Claudia Jensens lillebror Enzo Jensen som spås en lysande framtid inom padeln. Calle Knutsson är fortsatt skadad och ersätts av hemmasonen Linus Frost som får chansen för första gången och han paras ihop med vänsterhänte Pablo Cardona 17 år.

Legenden Mati ”The Warrior” Diaz kommer till start och bildar par med Cayetano Rocafort och de får anses som favoriter till hela turneringen. Sverigeettan Simon Vasquez bildar par med Martin Sanchez Pineiro och de får anses vara de lag som kommer utmana Caye och krigaren.

Matcherna spelas i Boråshallen samt PadelZone som är en samarbetsklubb till Euro Finans Invitational. Under söndagen spelas samtliga matcher i Boråshallen, damer och herrar. Biljetter finns att köpa på www.eurofinansinvitational.se

Organisationen på plats kommer vid entrén kontrollera att samtliga gäster har giltigt Covid-pass och uppmanar alla som känner sig sjuka att stanna hemma.

För de som inte har möjlighet att se matcherna live på plats kommer de att sändas via vår TV-partner PadelTelevision. Matcherna är tillgängliga för abonnemangskunder.

Dag som ovan,
Reza Deheshjoo
Turneringsdirektör

 

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.