Skip to main content
Nyheter

Clean drink blir huvudsponsor till Euro Finans Invitational

By 07/05/2021maj 11th, 2021No Comments

Clean drink blir huvudsponsor till Euro Finans Invitational

Funktionsdryckerna från Clean drink har nästan blivit synonyma med svensk padel. Nu fortsätter man sin satsning på svensk padel och har valt att gå in som en av fyra huvudsponsorer till Euro Finans Invitational.

Clean drink har precis som padel en ganska kort historia, men har likt sporten haft en snabb tillväxt och på väldigt kort tid blivit otroligt populär. Företagets engagemang i idrott och padel har funnits med ett tag och man hittar dryckerna i de flesta padelhallar runt om i Sverige. Dessutom har man sedan tidigare valt att sponsra två av tourens spelare, Pablo Figueroa och Anna Åkerberg. Nu väljer man att fortsätta satsningen på padel med förhoppningen att se sporten växa och att svensk padel ska närma sig världseliten.

– Att Clean drink vill vara med på vår resa säger en del om både touren och företaget. Det här är ett framåtblickande och modernt företag som växer lika snabbt som padeln och deras engagemang i sporten är otroligt. Vi är såklart väldigt glada att ett företag med så pass starkt position inom sporten också vill vara en del av touren, Gustaf Straht, Kommunikationsansvarig.

Om Euro Finans Invitational 

Euro Finans Invitational är en fristående padel tour för både damer och herrar med totalt sju deltävlingar runt om i Sverige, där Sveriges bästa spelare parar ihop sig med internationella toppspelare från World Padel Tour. 

www.eurofinansinvitational.se
www.instagram.com/eurofinansinvitational/ 

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.