Skip to main content
AnnouncementsNyheterPartners

Clarion Hotel Sea U blir officiell hotellpartner i Helsingborg

Clarion Hotel Sea U blir officiell hotellpartner i Helsingborg

Nya Clarion Hotel Sea U satsar på Padel. Förutom att bygga en egen padelbana i kongresshallen finns även möjligheter att utöva andra racketsporter så som pickleball, badminton och pingis. Nu väljer man att ställa upp som partner för Euro Finans Invitational under första deltävlingen i Helsingborg. 

Clarion Hotels flaggskepp i Helsingborg öppnade i februari 2021 och har snabbt blivit en populär mötesplats mitt i centrala helsingborg. Beläget precis på kajkanten med utsikt över sundet hittar man bland annat 251 rum uppvärmd takpool, rooftop bar, kongresshall och en unik restaurang som redan omnämnts i White Guide.

Det centrala läget är optimalt för hotellgäster och så även de som är med under touren. Tillsammans med Euro Finans Invitational är man nu del av tävlingens första stopp i Helsingborg och för hotellet är det en självklarhet att vara en del av den växande padelsporten, framförallt i padelmeckat Helsingborg.

– Att inleda touren i Helsingborg känns naturligt och förutom att visa upp tävlingarna och arenan, känns det lika naturligt att det är Clarion Hotel Sea U som blir vår partner när det kommer till boende. Det här är ett topphotell som vi vet att alla hitresta som är med under tävlingen kommer uppskatta. Reza Deheshjoo, Tour Director.

Mellan mars och juli kan man dessutom bjuda sina besökare på möjligheter att spela padel, pickleball, badminton och pingis i hotellets kongresshall.

– Vi är glada och stolta partners till EFI och det är extra roligt att få bidra till att fortsätta befästa Nordvästra Skåne som Sveriges padelmecka. Vi öppnade mitt i brinnande pandemi och istället för att ställa in och ställde vi om. I partnerskap med Helsingborgs Racketklubb och Anders Mattsson valde vi att installera en popup padelbana i vår kongresshall. Det har gett tillresande och lokalbefolkning möjligheten till en annorlunda upplevelse i en kongress som annars hade stått tom. Vi ser fram emot att välkomna världsspelare till Helsingborg och inte minst vårt fina hotell. – Miri Sumiq, Director of Operations Clarion Hotel for Regions in Sweden & Cluster General Manager / VD

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.