Skip to main content
Nyheter

C More sänder Euro Finans Invitational

By 17/02/2021maj 11th, 2021No Comments

C More sänder Euro Finans Invitational.

C More har säkrat rättigheterna till Euro Finans Invitational med start i maj 2021. Turneringen, som är den största TV-satsningen på svensk padel, består av Sveriges bästa spelare tillsammans med internationella toppspelare och kommer sändas på C More och i Sportkanalen.

– Vår vision har hela tiden varit att kunna erbjuda en tävling i världsklass för både spelare, sponsorer och publik. Genom samarbetet med C More kommer vi nu att kunna erbjuda högkvalitativ padel och en unik upplevelse rakt in i de svenska vardagsrummen, säger Reza Deheshjoo, Tour Director.

Padel växer lavinartat i Sverige och man räknar med att nästan 600 000 svenskar redan testat på sporten. För C More innebär samarbetet att man tar steget in i padeln och utökar sitt redan breda sportutbud.

– Padel är en av både Sveriges och världens snabbast växande sporter. Därför känns det helt rätt att få in padel i C Mores starkt växande utbud av sport i både svensk och internationell toppklass, säger Johan Cederqvist, chef för C Mores kanaler och rättigheter.

Tävlingarna kommer ledas av den populäre och erfarne Jesper Hussfelt som sedan många år är en hängiven padelspelare och padelprofil.

– Äntligen kommer svensk padel in på den stora scenen. Vi är många som väntat på en tour där den svenska eliten på riktigt får mäta sig med världsspelare. Det ska bli häftigt att ta mig an det här uppdraget, säger Jesper Hussfelt.

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Kristianstad
Nu finns biljetter att köpa till Euro Finans Invitational den 30-31 oktober på Kristianstad Arena.

Barn
Samtlig publik på arenan har med biljetten en anvisad plats. Barn som är så små att de sitter i knäet på föräldern behöver ingen egen anvisad plats i enlighet med restriktionerna.

Köp dina biljetter här

2 dagars biljett 30-31 oktober
Biljetter lördag 30 oktober
Biljetter söndag 31 oktober

Förhandsinformation för kommande tävlingar