Skip to main content
Nyheter

Biljettssläppet för Superveckan i Båstad framskjutet

Biljettssläppet för Superveckan i Båstad framskjutet

Det planerade biljettsläppet för Euro Finans Invitational och America vs Europe blir tyvärr framskjutet. Antalet som anmält sitt intresse på förhand har varit stort och tillsammans med vår biljett-distributör Ticket Master har vi beslutat att se över paketlösningarna samt flytta biljettsläppet några dagar framåt för att ge så många som möjligt chansen att se tävlingarna. 

Det tidigare utannonserade datumet 7 juni för biljettsläpp blir framflyttat. Planen var att släppa en första omgång biljetter men efter dialog med biljett-distributören Ticket Master planerar vi istället att släppa biljetter den 11 juni för båda eventen under superveckan i Båstad. 

– Det är ett otroligt tryck och det är superroligt. Samtidigt så är det en utmaning att planera i tider som dessa och vi är såklart besvikna att inte kunna släppa biljetter som planerat på måndag den 7:e men hoppas istället kunna göra desto fler människor glada när vi väl släpper biljetter, Gustaf Straht, Kommunikationsansvarig för Euro Finans Invitational samt America vs Europe

De som anmält intresse på förhand via någon av hemsidorna kommer inför biljettsläppet få information om hur man går tillväga för att säkra sina biljetter på förhand.

www.eurofinansinvitational.se

www.americavseurope.se

 

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.