Skip to main content
AnnouncementsNyheterTour News

Euro Finans Invitational – Biljetter till Stockholm

Biljetter till Stockholm

Nu släpper vi premiärbiljetterna till Stockholm. Tävlingen som spelas är den första deltävlingen av Euro Finans Invitational 2022 och spelas på Stockholmsmässan den 11-12 juni.
Köp biljetter här!

Touren består av fyra deltävlingar totalt i Sverige. Spelarna som deltar, tävlar om rankingpoäng i varje  deltävling för att till sluta kunna vinna den åtråvärda EFI pokalen och kunna titulera sig Euro Finans Invitational Mästare 2022. I Dam- och Herr- klassen deltar totalt sexton lag. De respektive åtta lagen gör upp i ett cupspel, där det är vinna eller försvinna som gäller från start. De fyra vinnande lagen på respektive spelhalva gör sedan upp i en semifinal. Och vinnarna av semifinalerna möts sedan i final som spelas på Centercourten.

Nu kan ni tillsammans med hela familjen eller kompisarna uppleva svenska padeleliten tillsammans med utländska padelstjärnor i Stockholm!

Biljettpriser:

1-dagarsbiljett: 200:-/dag
2-dagarsbiljett: 300:-
Familjebiljett 2 dagar: 500:-
VIP-biljett: 5995:-

Klicka här för att köpa dina biljetter!

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.