Skip to main content
AnnouncementsNyheter

Anton får ny chans med Coello

Anton Andersson får åter chansen tillsammans med Arturo Coello.

Anton Andersson tar återigen plats bredvid Arturo Coello efter att John Larsson tvingats till vila ytterligare en helg. 

 

Anton Andersson som fick hoppa in som reserv i Båstad då John Larsson drogs med en skada får än en gång chansen att mäta sig med de bästa. Efter att John olyckligt återigen fått avstå tävlingen på grund av skada så står Anton redo att para ihop med Arturo Coello.

Coello och Andersson gjorde en bra första turnering tillsammans och det såg ut att stämma mellan de båda inte bara på banan utan också utanför. Tillsammans med coachen och tolken Robert Lindberg lyckades man både hitta spelet tillsammans och en bra relation. Anton som själv beskrev Coello som en uppgraderad variant av sin ordinarie partner Johan Brunström fick självklart slita hårt men lyfte sig allt eftersom turneringen pågick.

Nu får man möjlighet återigen att finslipa detaljer och förhoppningsvis är pressen mindre på paret nu när man lärt känna varandra och kan slappna av mer. Hårtslående Anton Andersson och ännu mer kraftfulle Arturo Coello kommer bli ett tufft par i tävlingen som verkligen kan utmana.

Det kändes givet från vårt håll att ställa frågan till Anton igen. Han gjorde några jättefina matcher och spelarna var nöjda med samarbetet. Förhoppningsvis kan Anton lyfta sig ännu en nivå nu när han och Arturo känner varandra bättre och på allvar utmana om en finalplats, Gustaf Straht, Kommunikationsansvarig.

Samtidigt innebär Antons lycka, tyvärr Johns olycka men förhoppningsvis är John snart tillbaka igen och kan vara med och tävla. Vi håller tummarna för dig John och ser fram emot att se dig på banan snart!

TV-Sändningar

Euro Finans Invitational sänds live både i C More, Sportkanalen och Padelstreamer. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.

Biljetter

Biljetter Kristianstad
Nu finns biljetter att köpa till Euro Finans Invitational den 30-31 oktober på Kristianstad Arena.

Barn
Samtlig publik på arenan har med biljetten en anvisad plats. Barn som är så små att de sitter i knäet på föräldern behöver ingen egen anvisad plats i enlighet med restriktionerna.

Köp dina biljetter här

2 dagars biljett 30-31 oktober
Biljetter lördag 30 oktober
Biljetter söndag 31 oktober

Förhandsinformation för kommande tävlingar