Skip to main content
Nyheter

Euro Finans Invitational till Båstad & Lund – Biljettsläpp 7 juni

Euro Finans Invitational till Båstad & Lund – Biljettsläpp 7 juni

Båstad & Lund blir nästa spelplatser för Euro Finans Invitational. Tävlingarna hålls 27-28 juli respektive 21-22 augusti. Det är sedan tidigare är klart att tävlingen America vs Europe spelas 29-31 juli innebär att Båstad återigen kan bjuda in till en riktig supervecka för padelentusiaster. De första biljetterna för tävlingarna i Båstad släpps redan nästa vecka, den 7 juni.

Första tävlingen av Euro Finans Invitational avgjordes för några veckor sedan i Helsingborg, nu är det också klart att tävling nummer två kommer ske i Båstad 27-28 juli – direkt i anslutning till tävlingen America vs Europe. 

– Jag tror vi alla längtat tillbaka till Båstad och en sommarvecka fylld av padel i världsklass. Nu hade vi möjligheten att placera dessa tävlingar tillsammans och skapa en unik upplevelse. Vi kommer få se några av världens bästa spelare, i dessa nya konstellationer i en otrolig miljö, Reza Deheshjoo, Tournament Director America vs Europe & Tour Director Euro Finans Invitational.

Redan nästa vecka, den 7 juni kommer biljettförsäljningen dra igång för tävlingarna i Båstad och man hoppas på en fortsatt positiv utveckling när det kommer till publikrestriktionerna. Mer information om biljettförsäljningen kommer komma via www.eurofinansinvitational.se samt www.americavseurope.se. 

Sparbanken Skåne Arena i Lund i Augusti

Samtidigt är det också klart att den tredje deltävlingen av Euro Finans Invitational kommer spelas i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Arenan är likt den i Helsingborg en av Sveriges modernaste och bästa arrangemangsarenor och ger optimala förutsättningar för tv-produktionen. Dessutom hoppas man i Augusti kunna släppa in publik. Tävlingen kommer spelas 21-22 Augusti och kommer självklart sändas i Cmore, Sportkanalen och Padelstreamer PPV precis som tävlingen i Helsingborg. 

Det är så roligt att en av deltävlingarna i Eurofinans Invitational Padeltour förläggs till Lund och Sparbanken Skåne Arena. Även om publikrestriktioner fortfarande kommer att gälla i augusti så känns det härligt att få hälsa Sveriges bästa herr- och damspelare i padel välkomna hit!  Ser fram emot tävlingarna som kommer tillbaka 2022 och då med en förhoppningsvis fullsatt arena, Boel Starbrandt, Visit Lund

Att arrangera en tävling i Malmö-Lund området är naturligt med tanke på den starka position padeln haft under en längre tid i regionen. Att de tre första tävlingarna hamnar i Skåne har flera anledningar men planen är att tävlingarna kommer spridas ut runt om i hela landet. 

– Lund har varit väldigt entusiastiska och engagerade hela vägen och man vill verkligen bjuda staden och regionen på något speciellt. Samtidigt har Sydvästra Skåne en stark position i padelsverige och var tidigt lång framme. Kunskapsnivån på padelpubliken är hög och vi är väldigt glada över möjligheten att få bjuda staden och regionen på padel på en helt ny nivå i en toppmodern arena, Reza Deheshjoo.

Läs mer på:
www.americavseurope.se

TV-Sändningar

 

 

 

2022 Euro Finans Invitational sänds live på Sportkanalen och C More. Här nedan hittar du all information du behöver för att ta del av tävlingen live.